Rachel Levi

Booking request

Rachel Levi

Rachel Levi

Rachel Levi - spreker

Rachel Levi is expert in het veranderen van organisaties in vooruitstrevende werkplekken. In 2020 werd ze in de media uitgeroepen tot opkomend podcast talent. In haar populaire podcast Chaos in de Orde onderzoekt ze als een onderzoeksjournalist de mysterieuze verdwijning van menselijkheid en creativiteit in ons volwassen, werkende leven. Er is geen echte dader. Wél een heleboel slachtoffers. Want iedere dag werken duizenden mensen in een kantooromgeving (of van achter een scherm), waarin ze hun creativiteit en initiatief lijken te verliezen. Er is altijd wel een reden om niet buiten bestaande kaders te denken. Om alles bij het oude te laten.

‘Zo doen we het nu eenmaal’, ‘dat kan hier niet’, ‘dat hebben we al geprobeerd’, ‘er is geen budget…’

Creatief denken en kunnen innoveren wordt al jaren gezien als belangrijkste 21e-eeuwse vaardigheden. Toch is er in praktijk nog heel weinig aandacht voor. Hoe groter de organisatie, hoe lastiger vernieuwing en innovatie hun weg vinden. Starre oude structuren en systemen zitten ons in de weg.

Rachel Levi spreker

Rachel neemt jullie stap voor stap mee: Hoe word je een vooruitstrevende organisatie? Een organisatie die is voorbereid op de snel veranderende wereld om ons heen? Om de boel op te schudden en mensen te inspireren tot een andere manier van werken deelt ze de geheimen achter een creatieve organisatiecultuur. Niet abstract, of vanuit vage hoop. Maar via concrete inzichten en direct uitvoerbare tips. 100% waarde.

De lezingen van Rachel zijn interactief, serieus én speels. Geen dood door Powerpoint, ze maakt hooguit een paar tekeningen om jullie te laten zien wat ze bedoelt.

Ze spreekt over:

 • 
Vooruitstrevende organisaties
 • 
Creativiteit en innovatie in grote logge organisaties
 • Cultuur en gedrag: Toekomstgericht samenwerken

 • Creatief denken: hoe kom je sneller van idee tot resultaat
 • 
Intrapreneurschap: van onderop beweging creëren

 • Rachel was o.a. te horen op BNR Nieuwsradio met interviews over Intrapreneurschap en Vergaderen 3.0.

  Een hele verfrissende manier van vertellen. Ondanks de beperkte tijd heeft Rachel de organisatie toch goed wakker weten te kussen.
  –Lotte Brouwer, november 2021

  Request booking for this expert

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.