Rachelle van der Linden

Booking request

Rachelle van der Linden

Rachelle van der Linden

Rachelle van der Linden

Rachelle van der Linden is oprichter van Creatinc. en gespecialiseerd in het opzetten van tomorrows companies. Creatinc staat voor het creëren van vernieuwing en organisaties van morgen.

Waar veel gevestigde bedrijven moeite hebben met verandering weet zij steeds duurzame, nieuwe bedrijven en game changers in de markt te zetten. Altijd werkend vanuit het DNA van de organisatie en met ondersteuning van de bewezen methodiek Kleur bekennen. Het doorbreken van conventies en persoonlijke verwonderingen zijn haar drijfveren om te vernieuwen.

Rachelle van der Linden Spreker

Ze heeft inmiddels een aantal successen op haar naam staan in verschillende industrieën zoals bijvoorbeeld de bankwereld (KNAB bank), de energiemarkt (EnergieDirect), de food-industrie (Food Reporter en Vers 24/7) en de media (NLZiet). De meest recente vernieuwing is Beyond Eyes. Een samenwerking tussen CSU en Heijmans waarbij de combinatie van slimme technologische hulpmiddelen, beleving en gebruik zorgt voor een effectiever gebruik van gebouwen en meer duurzaamheid.

Rachelle van der Linden in de Salesforce Podcast Aanjagers:

In 2018 en 2019 stond Rachelle in de top tien van meest invloedrijke zakenvrouwen van Nederland. Daarnaast is ze lid van de Raad van Commissarissen bij de Jaarbeurs en Albron. Op 14 november 2019 is haar boek Kleur bekennen uitgekomen die wekenlang in de top 10 heeft gestaan bij managementboek.

Kleur bekennen

Kleur bekennen is een filosofie en kader waarmee aan mensen en organisaties richting wordt gegeven. Het is de basis van de bouwtekening van duurzame vernieuwing en voegt veel creativiteit toe. Pas als je weet welke rol (Kleur) je hebt te vervullen ben je in staat om een helder en gefundeerd kompas te kunnen ontwikkelen gebaseerd op de spelregels van morgen en overmorgen.

Rachelle van der Linden

Wat kun je verwachten

Door haar unieke ervaringen en bewezen vernieuwingen met gevestigde organisaties kent ze de do’s en dont’s van corporate innovatie en heeft ze een heldere visie op vragen als “Wat zijn de spelregels van van organisaties van vandaag en morgen en hoe kun je duurzaam vernieuwen? Wat zijn de valkuilen en hoe ga je hiermee om? Wat is je unieke succesformule en hoe kom je daar?

Rachelle laat zien hoe organisaties hun rol kunnen pakken binnen de netwerkeconomie en hoe je echt duurzaam kunt vernieuwen. Tijdens seminars, congressen en dagvoorzitterschappen is Rachelle in staat om gepassioneerd de zaal te bereiken met haar visie, haar learnings en haar verhalen.

Wil je op een unieke wijze worden geïnspireerd en inzichten ontvangen vanuit succesvolle vernieuwingen? Boek Rachelle dan als spreker!

Request booking for this expert

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.