Ruben Horbach

Booking request

Ruben Horbach

Ruben Horbach

Ruben Horbach spreker

Ruben Horbach is een ervaren innovatiestrateeg, toekomstonderzoeker en veelgevraagd internationaal spreker. Met meer dan een decennia ervaring heeft hij een unieke blik op het snel veranderende technologielandschap.

Hij was als Head of Innovation bij Somo verantwoordelijk voor de Innovation Labs in Londen en New York met klanten als Audi, Goldman Sachs, Easyjet en Burberry. Als Strategic Innovation Director bij Etecture werkte hij mee aan grote digitale transformatie trajecten in de mobiliteitssector in Duitsland voor o.a. Daimler, BMW en Volkswagen en creëerde hij nieuwe innovatie proposities bij Dentsu als Innovation Consultant en bij Gravity als Innovation & Strategy Director.

Ruben Horbach spreker

Ruben blinkt uit in het demystificeren van de technologieën van overmorgen. Hij weet het overzicht te houden van relevante trends en ontwikkelingen, dit te koppelen aan de maatschappij en organisaties van overmorgen en weet dit op een inspirerende, energieke en heldere manier te vertellen tijdens zijn presentaties. De onderwerpen die aan bod komen variëren maar hebben allemaal te maken met de digitale wereld van overmorgen. Denk aan: De Metaverse, Web3, Decentralisatie, NFT’s, Augmented-, Virtual en Mixed Reality, Kunstmatige Intelligentie, Synthetische Media, Spatial Computing en nieuwe interfaces.

Technologische disruptie vindt plaats in elk segment van onze samenleving. Digitale technologieën zijn onlosmakelijk verbonden met de kern van onze maatschappij en nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar in een razendsnel tempo op. Het is bijna een full-time job om bij te houden wat er allemaal gebeurt. Maar wel noodzakelijk. Vooral de impact van deze nieuwe technologische ontwikkelingen op jouw organisatie zijn van belang. Voor morgen én overmorgen. Ben jij klaar voor de toekomst?

Zijn presentaties worden zeer hoog beoordeeld. Ruben spreekt op nationale en internationale podia. Hij heeft o.a. gesproken bij Audi, Philips, ING, Emerce, PostNL, De Rijksoverheid, Katapult, De Politie, GP.Bullhound, SIDN, Global Climate Action Summit en GO>TechWorld.

Ruben Horbach bij GoTech World: Augmenting Reality: Is AR Becoming The Next Big Tech Platform?

Testimonials:

Rubens uitstekende presentatie vaardigheden staan buiten kijf. Met zijn ongelooflijk positieve charisma en welbespraaktheid weet hij snel elk publiek te boeien. Het was een genot om te ervaren hoe hij erin slaagt om zeer complexe vraagstukken op een eenvoudige en begrijpelijke manier over te brengen, met behulp van levendige voorbeelden, zorgvuldig geselecteerde beelden en zijn buitengewone intuïtie voor zijn publiek.
— Matthias Schmidt, Chief Digital Officer // HEO GmbH

Ruben als spreker op onze IT Innovatieday was inspirerend, zijn energie en geloof in vooruitgang en positieve kansen aanstekelijk. Zeer aanbevolen als je bekende kaders wilt doorbreken en de toekomst wilt ontdekken.
— Volkert Deen, Editor in Chief // IDG Nederland

Ruben heeft een breed kennisveld en denkt altijd in termen van potentieel, altijd vooruitstrevend, altijd innovatief en altijd met een creatieve draai. Hij is altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en verbeteringen van de status quo. Zijn verhalen zijn inspirerend, zijn energie aanstekelijk en zijn presentatie vaardigheden uitstekend.
— Ross Sleight, Chief Strategy Officer // CI&T

Request booking for this expert

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.