Salmaan Sana

Booking request

Salmaan Sana

Salmaan Sana

Salmaan Sana spreker

Salmaan is een veelzijdig moderator en keynote spreker. Hij is licentiehouder en bestuurslid van TEDxAmsterdam en een veelgevraagd consultant voor diverse multinationals en organisaties die zich bezighouden met leiderschap, teamontwikkeling, cultuur & samenwerking en high-performing teams.

Hij is een expert in ontwerpen en het faciliteren van team off-sites, waar teams samenhang kunnen opbouwen en effectiever kunnen samenwerken. Daarnaast heeft hij een programma ontwikkeld waarmee hij veranderingsgerichte mensen helpt bij de ‘de kunst van het faciliteren.’

Salmaan Sana spreker

In zijn keynote- en masterclasses staan onder meer centraal:

– Hoe verbeter je de bedrijfscultuur en zorg je ervoor dat teams beter samenwerken
Diversiteit, gelijkheid en inclusie: van dialoog naar actie
Verhalen vertellen en een betere spreker worden
– Het transformeren van frustratie: omzetten naar een positieve, constructieve kracht

Je kunt hier lezen wat anderen zeggen over de samenwerking met Salmaan.

Salmaan Sana spreker

Moderator – Ceremoniemeester (MC) – Gastheer – Interviewer

Als moderator is Salmaan vooral goed in het creëren van een gevoel van openheid, het op gang brengen van gesprekken en het soepel en naadloos begeleiden van een evenement, van begin tot eind. Doordat hij zelf evenementen heeft georganiseerd en door zijn ervaring als facilitator kan hij helpen met het opzetten van een boeiende dag met een blijvende impact op de aanwezigen.

Als interviewer weet hij hoe hij de geïnterviewde op zijn gemak moet stellen en hoe je een intieme en verbonden sfeer creëert in de zaal. Ook heeft hij de tools in huis om op elk moment betrokkenheid te creëren en mensen actief mee te laten doen.

Door zijn ervaring met verschillende settings, zoals het hosten van TEDx-podia, het interviewen van bekende personen, in-company bijeenkomsten en internationale evenementen, heeft hij het vermogen om zich aan te passen aan elke setting en elk publiek. Hieronder vind je de video van het hosten van TEDxAmsterdam 2021 in de Beurs van Berlage, en lees zijn gedachten over wat volgens hem een goede moderator is.

Request booking for this expert

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.