Simone Brummelhuis

Aanvraag expert

Simone Brummelhuis

Simone Brummelhuis

SimoneBrummelhuis

Simone Brummelhuis is oprichter van The Next Women, dat toegang tot kapitaal, programma’s, middelen en netwerken verschaft aan vrouwelijke ondernemers, ze is ook oprichter/investeerder van The Next Women Crowd Fund.

Simone is commissaris van de Telegraaf Media Groep en bestuurslid van diverse startups (oa LendaHand, Storecove), Xs4all (tot 2015), Astia Accelerator (ze was VP Europe), Het Ondernemers Centrum van de Erasmus Universiteit (en Startup Coach) en van het Europese Commissie Horizon2020 FACE programma ter ondersteuning van jonge ondernemers. Ze is lid van het investeringscomité van het Oxfam Novib Impact Fund, het Business Development Fund van de Erasmus Universiteit en van het Propositie Comité voor OndernemersFinanciering van de NLii.

Verder is Simone mede-oprichter van het grootste online restaurantplatform in Nederland IENS (verkocht aan Tripadvisor in 2014). Simone heeft een LLM van de Columbia University en werkte eerder als advocaat bij Skadden, Arps en Loeff in Amsterdam en New York.

 

Simone Brummelhuis bij Grip op je Vermogen:

Interview met Simone Brummelhuis, 7Ditches TV:

Request booking for this expert

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.