Sjoerd de Kreij

Booking request

Sjoerd de Kreij

Sjoerd de Kreij

Sjoerd de Kreij spreker

Sjoerd de Kreij is een inspirerende spreker die AI concreet en direct toepasbaar kan maken voor organisaties die niet alleen geïnspireerd willen worden, maar ook meteen aan de slag willen gaan. Als oprichter van Typetone, een AI-startup die al actief was vóór de opkomst van ChatGPT, heeft Sjoerd een diepgaande expertise ontwikkeld op het gebied van praktische toepassingen van kunstmatige intelligentie. Met zijn achtergrond als Head of Data bij toonaangevende merken zoals Coolblue, DPG Media, DEGIRO en Bynder, helpt Sjoerd nu bedrijven om AI op de meest praktische manier te omarmen en toe te passen.

Typetone, het bedrijf dat Sjoerd heeft opgericht, richt zich op het ontwikkelen van AI-medewerkers voor verschillende marketingrollen. Dit stelt bedrijven in staat om AI-contentmarketeers in te huren bij Typetone die het hele proces, van strategie tot publicatie, kunnen beheren. Hierdoor kunnen organisaties profiteren van efficiëntie en schaalbaarheid in hun marketinginspanningen.

Sjoerd’s visie op de toekomst van werk en AI gaat verder dan alleen het efficiënter maken van teams met behulp van AI. Hij gelooft dat de toekomst van werk inhoudt dat we zij aan zij zullen werken met AI-digitale medewerkers, die in staat zijn om end-to-end werkzaamheden op te pakken en direct aan de slag te gaan. Deze digitale collega’s kunnen een enorme waarde toevoegen aan organisaties door taken uit te voeren die voorheen alleen door mensen konden worden gedaan, waardoor menselijke medewerkers kunnen focussen op taken die meer creativiteit en menselijke interactie vereisen.

Request booking for this expert

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.