Tendayi Viki

Tendayi speaks Engels

Topics: Design Thinking, Innovation

Services: Keynote, Panel, Presentatie

More info: LinkedIn, Website, Twitter,

Booking request

Tendayi Viki

Tendayi Viki

TendayiViki

Dr Tendayi Viki is de oprichter en principal consultant bij Benneli Jacobs, een strategie en innovatie consultancy dat bedrijven helpt hun interne ecosystemen zo te ontwikkelen dat ze kunnen innoveren zoals startups dat doen. Hij heeft een PhD in Psychologie en een MBA van de Universiteit van Kent. En hij is de auteur van twee boeken: The Corporate Startup en The Lean Product LifeCycle. Dr Tendayi Viki is de oprichter en principal consultant bij Benneli Jacobs, een strategie en innovatie consultancy dat bedrijven helpt hun interne ecosystemen zo te ontwikkelen dat ze kunnen innoveren zoals startups dat doen. Hij heeft een PhD in Psychologie en een MBA van de Universiteit van Kent. En hij is de auteur van twee boeken: The Corporate Startup en The Lean Product LifeCycle.

Hij heeft als consultant gewerkt voor verschillende bedrijven, waaronder American Express, Pearson, Standard Bank, The British Museum, The World Bank, General Electric en Whirlpool. Hij schrijft ook regelmatig voor Forbes Magazine.

Dr Viki heeft Pearson’s Product Lifecycle mede ontworpen en had een ondersteunende rol bij de implementatie ervan. Pearson’s Product Lifecycle is een innovatie raamwerk dat Best Innovation Program 2015 won bij de Corporate Entrepreneur Awards in New York. Pearson is de grootste onderwijsuitgever ter wereld, met meer dan 35000 werknemers wereldwijd.

In het begin van zijn carriere heeft hij 12 jaar als academicus aan de University of Kent (VK) gewerkt, waar hij nu Honorary Senior Lecturer in Organizational Psychology is. Hij heeft ook gewerkt als Research Fellow aan Standford University en als Research Assistant aan Harvard University.

Dr Viki is co-oprichter van verschillende bedrijven, waaronder Tasksauce, Book Editions en Research Innovations. In de overige tijd is hij mentor en adviseur voor startups bij verschillende accelerators en incubators, waaronder Rockstart Accelerator, The Startup Foundation en Blue Whale Ventures.

Bekijk zijn Engelse profiel voor een meer uitgebreide bio.

“Tendayi spoke at our annual Digital Days; he did an amazing job. Really outstanding presentation.”
—-Signe Frank-Læssøe, Business Development Manager, Egmont

“A briljant speaker who is able to get the attendees out of their comfort zone with a joke and a twist. That paves the way for acceptance. His presentation is to the point, sharp, professional, fresh and above all digestible for the attendees to work with in their business environment.”
–Corine van Winden, CEO PETS International

Tendayi Viki, Five Principles for Building Innovation Ecosystems

Tendayi Viki, Lean Day London (2014)

Dr. Tendayi Viki – Corporate Innovation Strategy: How Lean Connects Deliberate and Emergent Strategies (Lean Day London 2014) from NeoInnovate on Vimeo.

Request booking for this expert

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.