Tendayi Viki

Tendayi speaks Engels

Topics: Design Thinking, Innovation, Lean Startup

Services: Keynote, Panel, Presentatie

More info: LinkedIn, Website, Twitter,

Booking request

Tendayi Viki

Tendayi Viki

TendayiViki

Dr Tendayi Viki is academicus, auteur, ondernemer en consultant. Hij is op dit moment Senior Consultant Product Lifecycle in de Chief Product Office van FTSE 100 bedrijf Pearson, en hij werkt aan zijn nieuwe boek: The Corporate Startup, How Large Enterprises Can Implement Sustainable Disruptive Innovation. Hij is ook verbonden aan de Universiteit van Kent (UK) waar hij les geeft in Organizational Psychology.

Tendayi Viki doet onder andere onderzoek naar organisatorische innovatie en creativity management, waarbij hij kijkt naar de verschillende factoren die succesvolle innovatie binnen organisaties beïnvloedt. Hij is met name geïnteresseerd effectiviteit in ondernemingen, de Lean Startup methode en hoe organisaties een cultuur kunnen aannemen die zowel structurele als disruptieve innovatie stimuleert.

Als consultant helpt hij bedrijven om Design Thinking, customer development en Lean Startup te implementeren en nieuwe producten te ontwikkelen en te lanceren. Het gaat daarbij doorgaans om het ontwerpen van methoden om deze concepten succesvol in grotere bedrijven te implementeren.

Het Pearson team waar Tendayi onderdeel van uitmaakt en het proces dat hij mede heeft ontworpen kreeg in 2015 de prijs voor het “Best Innovation Programme”.

Tendayi Viki is geïnteresseerd in creativiteit, innovatie, business model design, startups en de user experience. Hij spreekt onder andere over Lean Startup, Design Thinking, Innovatie en Creativity Management.

Bekijk zijn Engelse profiel voor een meer uitgebreide bio.

“Tendayi spoke at our annual Digital Days; he did an amazing job. Really outstanding presentation.”
—-Signe Frank-Læssøe, Business Development Manager, Egmont

“A briljant speaker who is able to get the attendees out of their comfort zone with a joke and a twist. That paves the way for acceptance. His presentation is to the point, sharp, professional, fresh and above all digestible for the attendees to work with in their business environment.”
–Corine van Winden, CEO PETS International

Tendayi Viki, Lean Day London (2014)

Dr. Tendayi Viki – Corporate Innovation Strategy: How Lean Connects Deliberate and Emergent Strategies (Lean Day London 2014) from NeoInnovate on Vimeo.

Request booking for this expert

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.