Kleur bekennen

Hoe ga je om met een onzekere wereld? En hoe zorg je dat je organisatie klaar is voor de nieuwe wereld die er nu aan zit te komen? We spraken Rachelle van der Linden over Kleur bekennen:

Kleur bekennen is een methode die is opgezet voor organisaties die moeten vernieuwen omdat de wereld door digitalisering in rap tempo aan het veranderen is.

Hoewel vernieuwen misschien het laatste is waar je op dit moment aan wil denken (eerst maar eens bedenken hoe je in godsnaam deze tijd door moet komen) bevinden bijna alle organisaties zich nu in een onzekere wereld die snel aan het veranderen is en krijgt bijna iedereen te maken met een versnelde omslag naar digitaal.

In het boek Kleur bekennen leggen Rachelle van der Linden en Marco Derksen uit dat vernieuwen en ondernemen in onzekere tijden het beste werkt als die organisatie terug naar de kern gaat, weet wat haar toegevoegde waarde is en een duidelijke rol kiest die bij haar past.

Natuurlijk moeten we eerst bedenken hoe we de komende maanden door gaan komen. Maar het is wel slim om in de achtergrond na te denken over wat jouw rol straks zal zijn en te zorgen dat je klaar bent voor de nieuwe wereld die er nu aan zit te komen. Rachelle van der Linden en Marco Derksen kunnen je helpen hiermee aan de slag te gaan.