Jim Stolze – Dagvoorzitter Jim Stolze – Dagvoorzitter

Wil je Jim als dagvoorzitter boeken?

Bel: 020-8202131

of vul onderstaand formulier in:

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Jim Stolze Dagvoorzitter

Jim Stolze is een vertrouwd gezicht op de Nederlandse podia. Als dagvoorzitter combineert hij jarenlange ervaring met een fijn gevoel voor humor en een niet aflatende nieuwsgierigheid naar menselijke drijfveren.

Jim was host op het Amsterdam Business Forum 2023:

View this post on Instagram

A post shared by DenkProducties (@denkproducties)

Als het gezicht van TEDxAmsterdam groeide Jim uit tot een veelgevraagd moderator voor evenementen met ambitie. Zo presenteert hij al jaren op rij Brave New World (in Leiden), Dutch Digital Day (Amsterdam) en de Tweakers Developers Summit (Utrecht).

Toen bekend werd dat Barack Obama naar Nederland zou komen voor een seminar, stonden alle bekende dagvoorzitters klaar om acte de presence te geven. De organisatie koos voor Jim Stolze vanwege zijn ervaring met internationale topsprekers en zijn vermogen om een zaal te laden met positieve energie.

Jim Stolze Dagvoorzitter

Jim was dagvoorzitter bij onze Informatica World Tour ‘Data drives Innovation’. Mede dankzij Jim was het een zeer geslaagd evenement! Jim zorgde voor een warm welkom richting alle deelnemers. Hij luisterde uitstekend naar de sprekers waardoor hij ook treffende en boeiende vragen aan het einde van de presentaties stelde. Hierdoor voelde het publiek zich ook vrij om vragen te stellen. Ook zorgde hij ervoor dat een vraag die niet helemaal bij het onderwerp paste op een grappige manier werd voorgelegd aan de spreker. Het onderscheidend vermogen van Jim zit met name in het opzoeken van de interactie met de sprekers en het publiek. Zijn kennis op het gebied van innovatie helpt hierbij ook ontzettend.

–Bjorn Lemmen, Informatica Nederland B.V.

Jim heeft het fantastisch gedaan! Wat een fijne en professionele man. Heel prettig om mee te werken.
Hij zet een fantastische dynamiek neer op het podium, zonder zelf alle aandacht op de eisen.
​Dit kregen we ook terug van de gasten.

— Joyce van Aken, De Persgroep Nederland – Tweakers Developers Summit

 

Wil je Jim Stolze als dagvoorzitter boeken?

Bel 020-8202131 of vul het onderstaande formulier in:

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.