Hans Meyer

Hans speaks Engels, Nederlands

Topics: Future of Work, Smart Cities

Services: Keynote, Panel, Presentatie

More info: LinkedIn, Website, Twitter,

Booking request

Hans Meyer

Hans Meyer

Hans Meyer spreker

Hans Meyer is mede-oprichter van Zoku, een Nederlands concept dat bekend staat om zijn micro-appartementen en creatieve werkruimte. Forbes noemt Zoku “een van de 25 coolste hotels ter wereld”.

Met de lancering van Zoku Amsterdam in 2016 creëerden Hans en zijn team een ​​geheel nieuwe categorie in de hotelbranche. De bekroonde Zoku Loft is een hybride ruimte, het geeft opnieuw vorm aan de traditionele hotelkamer en vervangt het met een innovatief concept dat wonen en werken naadloos in elkaar over laat gaan.

Hans kreeg zijn inspiratie in Zoku in 2009, toen hij negen maanden de wereld rondreisde. Hij bezocht Bali, Buenos Aires en Washington DC en had een zelfopgelegde missie om de opkomende digital nomads te begrijpen, en hoe hotels zouden moeten veranderen om dit te faciliteren.

In 2021 lanceert Zoku twee nieuwe locaties, in Kopenhagen en in Wenen. Daarnaast zal het zich volledig gaan richten op subscription living voor digital nomads en op teamretraites voor bedrijven zonder kantoor.

Voordat hij Zoku oprichtte, was Hans de bedenker en oprichter van het citizenM hotelconcept. Opgeleid aan de Hotelschool in Den Haag en Cornell University in de VS, werkte hij wereldwijd in senior corporate functies bij NH en Golden Tulip Hotels.

Hans was jurylid voor de Accenture Innovation Awards en de Ahead Awards voor hospitality, beleving en design. Hij is ook mentor geweest voor het Rockstart Accelerator-programma in Amsterdam.

Hans Meyer bij FrameLab talk:

Hans Meyer in gesprek met Daniel Bach van Monocle:

Request booking for this expert

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.