Maartje Blijleven

Booking request

Maartje Blijleven

Maartje Blijleven

Maartje Blijleven - Spreker

Maartje Blijleven is oprichter van We love communities, mede-oprichter van de IncludeNow. en WomenTalkTech. Daarnaast werkt ze als digital consultant en adviseert ze op het gebied van communities, marketing, communicatie en digitale transformatie.

Maartje Blijleven

Ze heeft meer dan 18 jaar ervaring in het digitale ecosysteem en helpt merken en agencies om hun digitale marketing en communicatie naar het volgende niveau te tillen. Dit doet ze door, onder andere, het (her)definiëren van strategische en operationele marketing, communicatie- en content strategie, en community strategie. Vaak managed ze complexe digitale projecten of helpt ze met opzetten van een nieuwe business unit. Ook geeft ze digitale coaching aan directeuren. Ze werkte voor o.a. Endemol, KLM, Nationale Postcode Loterij en Schiphol.

In september 2019 is Maartjes boek uitgekomen: We Love Communities. Naast haar eigen ervaring met het opzetten van communities, interviewde ze hiervoor tientallen andere oprichters van succesvolle communities. Een praktisch boek, met veel voorbeelden, en daar is interesse in: het stond al voordat het officieel uit kwam op nummer 1 van managementboek.nl!

Maartje Blijleven

Maartje spreekt over Communities (waarom zijn ze voor jou als professional belangrijk en hoe kun je zelf eenvoudig communities inzetten om als individu, professional en bedrijf relevant te blijven?), Digitale Technologie (maak in een tijdsbestek van twee uur een reis door de wereld van digitale technologie en leer welke trends en ontwikkelingen vroeger, nu en in de toekomst interessant zijn voor het runnen van je business) en over Diversiteit in de creatieve industrie (hoe staan we ervoor in feiten en cijfers? Wat zijn voorbeelden van diverse en inclusieve campagnes en initiatieven? ).

De keynote speech van Maartje was zeer inspirerend. Het publiek herkende zich in haar verhaal en de praktische tips van Maartje waren super bruikbaar. Maartje had het voorbereidende gesprek goed verwerkt in haar keynote, waardoor het een persoonlijke lezing is geworden en we het gevoel hadden dat ze onze community al jaren kende. Maartje is professioneel en heeft duidelijk ervaring met het geven van online sessies.

Tibby van Dijk, eTwinning, December 2020

Maartje Blijleven keynote spreker op Facebook community meet-up:

Maartje bij Crossmedia Café:

Maartje is erg prettig om mee samen te werken! Ze was onze dagvoorzitter tijdens het jaarlijkse Digital Out Of Home event van Exterion Media en het IAB, waar zo’n 100 vakgenoten aanwezig waren: medewerkers van alle digitale bureaus en reclamebureaus van Nederland en leden van het IAB Nederland, de mediabureaus en adverteerders. Haar voorbereiding was echt heel goed! En ook tijdens het evenement was het erg fijn samenwerken. Maartje heeft een goede energie en een open uitstraling. Ze zorgde voor veel interactie met het publiek, kon de (grote) zaal goed managen, bracht gesprekken op gang en hield zich aan de briefing en tijden. Als je op zoek bent naar een goede dagvoorzitter, dan kan ik Maartje van harte aanbevelen!”

Lilian Hemmelder, Marketeer bij Exterion Media

Request booking for this expert

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.