Maartje Blijleven

Booking request

Maartje Blijleven

Maartje Blijleven

Maartje Blijleven - Spreker

Maartje Blijleven (1979) is #1 bestsellerauteur, spreker en al 20+ jaar digital community strateeg voor bedrijven zoals Endemol, KLM, Peugeot, Deloitte en Facebook. Ze staat bekend als de ‘queen of communities’ en hielp met haar bedrijf We love communities honderden ondernemers en professionals om succesvol te zijn dankzij hun eigen online community en business. Daarnaast is ze founder van de Female Leaders Club: de businessclub voor succesvolle vrouwelijke leiders die impact maken.

Maartje Blijleven

In september 2019 kwam Maartjes boek uit: We Love Communities. Naast haar eigen ervaring met het opzetten van communities, interviewde ze hiervoor tientallen andere oprichters van succesvolle communities. Een praktisch boek, met veel voorbeelden, en daar is interesse in: het stond al voordat het officieel uit kwam op nummer 1 van managementboek.nl!

Maartje Blijleven

Maartje spreekt over Communities (waarom zijn ze voor jou als professional belangrijk en hoe kun je zelf eenvoudig communities inzetten om als individu, professional en bedrijf relevant te blijven?), Content maken met ChatGPT (maak in een tijdsbestek van twee uur een reis door de wereld van ChatGPT en leer hoe je de tool inzet om relevante content te maken, zonder je eigen stem te verliezen) en over Vrouwelijk Leiderschap (hoe staan we ervoor in feiten en cijfers? Waarom is het belangrijk? Wat zijn voorbeelden van inclusieve initiatieven?

Een aantal lezingen van Maartje:

De kracht van online communities

Waarom zijn online communities het grote geheim achter de groei en het succes van veel bedrijven en social movements? Vanwege welke trends hebben we ze nu nodig om relevant te zijn en te blijven? Maartje Blijleven neemt je mee in de wondere wereld van online communities.
Op grond van 20+ jaar ervaring laat ze je zien dat communities op 3 manieren relevant zijn: voor jou als persoon, voor jou als professional en voor jou als bedrijf/ondernemer. Daarnaast vertelt ze waarom communities juist nu urgent zijn geworden, een trend zijn en op welke manieren je deze het beste inzet. Met voor jou relevante en inspirerende voorbeelden uit de praktijk. Uiteraard komen de inzet van social media en manieren om je community te laten groeien, ook aan bod.

ChatGPT content: hoe zet je de tool slim in

Ontdek hoe je megasnel nieuwswaardige content maakt met ChatGPT, zonder jouw unieke stem te verliezen. Zodat je relevante content maakt, zichtbaarder bent en meer bereik creëert. Maartje bespreekt onder andere hoe je super snel relevante content maakt, welke prompt goed werkt om razendsnel een bio te krijgen die jouw expertstatus onderstreept en hoe je zelf aan de slag kunt gaan.

De keynote speech van Maartje was zeer inspirerend. Het publiek herkende zich in haar verhaal en de praktische tips van Maartje waren super bruikbaar. Maartje had het voorbereidende gesprek goed verwerkt in haar keynote, waardoor het een persoonlijke lezing is geworden en we het gevoel hadden dat ze onze community al jaren kende. Maartje is professioneel en heeft duidelijk ervaring met het geven van online sessies.

Tibby van Dijk, eTwinning, December 2020

Happiness at work begins with communities – TEDx-style talk Maartje Blijleven:

Maartje Blijleven keynote spreker op Facebook community meet-up:

Maartje bij Crossmedia Café:

Maartje is erg prettig om mee samen te werken! Ze was onze dagvoorzitter tijdens het jaarlijkse Digital Out Of Home event van Exterion Media en het IAB, waar zo’n 100 vakgenoten aanwezig waren: medewerkers van alle digitale bureaus en reclamebureaus van Nederland en leden van het IAB Nederland, de mediabureaus en adverteerders. Haar voorbereiding was echt heel goed! En ook tijdens het evenement was het erg fijn samenwerken. Maartje heeft een goede energie en een open uitstraling. Ze zorgde voor veel interactie met het publiek, kon de (grote) zaal goed managen, bracht gesprekken op gang en hield zich aan de briefing en tijden. Als je op zoek bent naar een goede dagvoorzitter, dan kan ik Maartje van harte aanbevelen!”

Lilian Hemmelder, Marketeer bij Exterion Media


Request booking for this expert

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.