Maartje Blijleven

Aanvraag expert

Maartje Blijleven

Maartje Blijleven

Maartje Blijleven

Maartje Blijleven is oprichter van We love communities, mede-oprichter van de IncludeNow. en WomenTalkTech. Daarnaast werkt ze als digital consultant en adviseert ze op het gebied van communities, marketing, communicatie en digitale transformatie.

Maartje Blijleven

Ze heeft meer dan 18 jaar ervaring in het digitale ecosysteem en helpt merken en agencies om hun digitale marketing en communicatie naar het volgende niveau te tillen. Dit doet ze door, onder andere, het (her)definiƫren van strategische en operationele marketing, communicatie- en content strategie, en community strategie. Vaak managed ze complexe digitale projecten of helpt ze met opzetten van een nieuwe business unit. Ook geeft ze digitale coaching aan directeuren. Ze werkte voor o.a. Endemol, KLM, Nationale Postcode Loterij en Schiphol.

In september 2019 komt Maartjes boek uit: We Love Communities. Naast haar eigen ervaring met het opzetten van communities, interviewde ze hiervoor tientallen andere oprichters van succesvolle communities. Een praktisch boek, met veel voorbeelden, en daar is interesse voor: het stond al voordat het officieel uit kwam op nummer 1 van managementboek.nl!

Maartje Blijleven

Maartje spreekt over Communities (waarom zijn ze voor jou als professional belangrijk en hoe kun je zelf eenvoudig communities inzetten om als individu, professional en bedrijf relevant te blijven?), Digitale Technologie (maak in een tijdsbestek van twee uur een reis door de wereld van digitale technologie en leer welke trends en ontwikkelingen vroeger, nu en in de toekomst interessant zijn voor het runnen van je business) en over Diversiteit in de creatieve industrie (hoe staan we ervoor in feiten en cijfers? Wat zijn voorbeelden van diverse en inclusieve campagnes en initiatieven? ).

Request booking for this expert

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.