Een goed begin

Bijna dagelijks komen er berichten in het nieuws over de invloed van computer technologie: algoritmen, fake news, bedrijven die je surfgedrag in de gaten houden, telefoons die gesprekken afluisteren. Digitale technologie heeft een enorme impact op ons leven en daarom zouden we er eigenlijk veel meer van af moeten weten. Wat gaat dit voor ons persoonlijk betekenen? Voor je organisatie en voor je baan? En voor de maatschappij? Zouden we niet meer morele vragen moeten stellen over digitale technologie? Hierbij een paar boeken van onze experts om je op weg te helpen in 2019!


Algoritmisering, wen er maar aan!
Leven, werken en geld verdienen met kunstmatige intelligentie. Toegespitst op verschillende branches beschrijft Jim Stolze op verhelderende wijze hoe algoritmen werken, welke impact ze hebben en welke kansen of bedreigingen ze met zich meebrengen.


Hallo Wereld, Hallo Computer
Wat iedereen zou moeten weten over digitale technologie. Nog even en alles in je leven wordt door digitale technologie bestuurd, en jij begrijpt niet meer hoe de wereld in elkaar steekt. Daarom is het essentieel dat je een basisbegrip hebt van hoe digitale technologie werkt. Stap voor stap en met levendige voorbeelden legt Maurits Kaptein het uit, waarmee je meteen een goede basis hebt voor toekomstige ontwikkelingen.


Grip
Het geheim van slim werken. Ik hoor het je al zeggen: maar ik heb helemaal geen tijd om te lezen! Daar kan Rick Pastoor je dan weer bij helpen. In GRIP legt hij uit hoe je slimmer werkt voor meer rust en ruimte in je hoofd. Het gevolg? Je krijgt ruimte voor je kleine en grote dromen.

En om die belangrijke boeken over digitale technologie te lezen natuurlijk!

? Wil je een combinatie van boeken en een lezing of misschien zelfs een masterclass? Cool! Overleg dan even met een van ons

“The future’s not set. There’s no fate but what we make for ourselves.”
–Sarah Connor in Terminator 2