Duurzaamheid experts 🌱 Duurzaamheid experts 🌱Move fast and fix things! Dit zijn onze sprekers op het gebied van duurzaamheid.


Marjan van Aubel - spreker
Marjan van Aubel is uitvinder en solar designer en focust zich met haar innovatieve concepten op duurzaamheid, design en technologie.

Marlot Kiveron - spreker
Marlot Kiveron is duurzaamheidsmanager bij brillenmerk Ace&Tate. Ze heeft ervaring met duurzame strategie, sourcing en de supply chain.

Bas Verkaik - Spreker
Bas Verkaik is oprichter van SPIKE technologies, bouwde een electrische motor voor lange afstanden en is de aanjager van het TU/e innovation Space in Eindhoven.
Spreker Julia Rijssenbeek Julia Rijssenbeek is onderzoeker bij Freedomlab waar ze focused op het voedselvraagstuk en onze veranderende relatie met de natuur als gevolg van technologische ontwikkelingen

Julie Munneke spreker duurzaamheid
Julie Munneke is oprichter van Tiny Library en expert op het gebied van duurzaamheid en circulariteit.
Emma van der Leest - spreker Emma van der Leest is biodesigner en oprichter van BlueCity Lab, een circulair gebouwd lab voor het werken met microorganismen en reststromen in het voormalige Tropicana zwembad in Rotterdam.

Suzanne van Straaten - spreker
Suzanne van Straaten is expert op het gebied van biodiversiteit en is oprichter van Sprinklr, de online shop met planten van biologische en duurzame telers

Willa Stoutenbeek
Willa Stoutenbeek is oprichter en creatief directeur van W.Green, een branding- en communicatiebureau gespecialiseerd in duurzame mode, voeding en lifestyle. En een fantastische dagvoorzitter!

Ernesto Spruyt - spreker
Ernesto Spruyt is ondernemer en expert op het gebied van digitale transformatie en duurzaamheid.
Nell Watson is futurist en oprichter van oa Pacha.org, een organisatie die een netwerk van serviceproviders aan elkaar koppelt om geautomatiseerde boekhouding van externalities (de sociale kosten die bij bedrijven doorgaans niet meegerekend worden, zoals milieuvervuiling) mogelijk te maken.
Frits Verhoef - spreker Frits Verhoef schrijver van het boek Lef en Moed, over het klimaatprobleem en de energietransitie.
Roebyem Anders. - spreker Roebyem Anders is board member bij Sungevity International, het meest geavanceerde online zonnepanelenbedrijf.
Koen Kaljee Koen Kaljee is oprichter van Knakwortel en hij ontwierp de Drijfveer, een duurzaam, zelfvoorzienend drijvend gebouw.

Disruptors, sprekers en experts voor jouw event, workshop of masterclass

Bij The Next Speaker kan je terecht voor informatie over technologie, creativiteit, innovatie en duurzaamheid in de vorm van lezingen, brainstormsessies en workshops. We representeren de experts op deze gebieden. Verder maken we programma’s voor conferenties en in-house workshops.

Neem contact op voor meer informatie.
Of bel direct: +31 20 820 2131